Komšije Ace Sofronijevića kažu da muzičar gotovo da nema privatnog života jer su ga svi tražili posljednjih godina. Međutim, kažu i da zbog toga ubire plodove svog vrijednog rada u novcu.Stariji u njegovom komšiluku kažu da se ne isplati raditi cijeli život, dok mu mlađi zavide na popularnosti i zaradi.

Prvo što nam padne na pamet kada čujemo njegovo ime je njegovo odrastanje. Naporno je radio kako bi postao tražena figura i zarađivao dobar prihod. Međutim, starija gospođa napominje da on stalno trči i juri, ali ne može i jare i pare, tvrdi ona.

Mladić koji smo se upoznali u kafiću pored vrata nam je rekao da su mnoge djevojke u susjedstvu zaljubljene u Acu.Obožavaju Acu iz različitih razloga, ali sada kada znaju da ima novac, mnogi od njih su samo zainteresirani za njega zbog novca. Ponekad dolazi u kafić, ali nije zainteresovan za djevojke koje su imale previše plastične operacije – on više voli devojke s prirodnijim izgledom. On je teški radnik i često ima poslovne sastanke ovdje. Njegovi prijatelji kažu da nije zasnovan i da je ostao normalan i dolje na zemlji unatoč svemu što je postigao.

Komšije ga često pitaju za tračeve iz emisije, ali on vješto izbjegava da im odgovori.Nedavno smo ga pitali da li ima istine u priči o Snežani Đurišić i novcu. Uvijek je odgovarao sa osmijehom, govoreći da ne zna. Čak je i sada imao spreman odgovor. Šalili smo se da mu je vrijeme za ženidbu i da ne može svoj život svesti na posao, ali je i svjestan da svojih pet minuta treba iskoristiti dok može.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here