Ceca Ražnatović je veoma cenjena pop pevačica u Srbiji koja ima uspešnu karijeru dugu više od tri decenije. Za to vrijeme objavila je stotine pjesama, od kojih su mnoge postale veliki hitovi.

Javnost su oduvijek zanimali detalji njenog privatnog života, posebno otkako se sredinom 90-ih udala za Željka Ražnatovića. Željko je tada važio za jednog od najmoćnijih ljudi u regionu, a kao što je poznato, slovio je za člana i vođu kriminalnog klana koji je harao devedesetih godina.

Uticaj Cecinog supruga u raznim oblastima života doprineo je da ona ostvari još uspešniju karijeru. Nakon što su se venčali, prozvali su je “srpskom majkom” iako je tada imala samo 26 godina. Međutim, njen suprug je preminuo 2001. godine u beogradskom hotelu “Interkontinental”, a pevačica je ostala potpuno shrvana sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom.

Porodica je oduvek imala najvažniju ulogu u njenom životu, a pevačica se trudi da svaki trenutak svog slobodnog vremena provede sa najmilijima. Ceca je uvek sa stilom i u modi, a često na društvenim mrežama objavljuje slike sa svojim unukom Željkom.Ona je izazvala pometnju kada se pojavila u Institutu za transfuziju krvi Srbije u Beogradu u usklađenoj brendiranoj odeći. Njen poziv za davanje krvi naišao je na veliki entuzijazam u javnosti.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here