Jovanu Jeremić često kritikuju da je bahata ili čak luda, ali njena jutarnja emisija je najgledanija u celom regionu. Pink televizija je poznata po svojim neobičnim, besmislenim emisijama koje privlače određenu publiku. Jeremićev uspeh pokazuje da postoji tržište za ovu vrstu sadržaja.

Dovoljno je da pogledate samo par minuta njenog performansama pred kamerama, i videćete da je nekulturna, upada sagovornicima u reč, konstantno sebe stavlja u prvi plan, a o njenom stajlingu je nedavno govorio i Saša Vidić, koji nije nimalo štedeo reči:””Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu… Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem”, rekao je Vidić za Svet i nastavio:

“Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja”, rekao je on, a Jovana se odmah oglasila te najavila tužbu protiv ovog modnog kreatora.

Jovana svakog jutra objavljuje novi nastup na svom Tik Toku, bez obzira na negativne komentare koje dobija. Kao da joj kritike ne smetaju. Cijeli video možete pogledati ovdje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here