Ono, što je činjenica jeste da je vrlo teško održavati muško ženska prijateljstva, a to je jako teško postići na javnoj sceni jer kada ste vi poznata osoba svjesni ste toga da su sve oči uprte u vas.

Cijela javnost tada gleda da li ste vi u braku ili vezi, kakav je vaš privatni život i jednostavno oni samo gledaju kako da naprave priču od nekih stavri, pa čak vrlo često se služe time pa pričaju razne vijesti koje su jako često lažne, samo kako bi dobili na tiražu i kako bi dobili na klikovima.

Međutim, sa druge strane vrlo često se znalo dešavati da novinari budu u pravu i da otkriju neke stvari koje su se krile.

U današnjem članku ćemo pričati o jednom paru za kojeg tvrde da imaju tajni odnos, a posebnu dozu zanimljivosti donosi to što znamo da je pjevač oženjen i ima dijete.

Naime, riječ je o Đorđu Davidu i prema nekim izvorima radi se o Mariji Veljković koja je poznatija javnosti kako voditeljica popularnog kviza Slagalica.
Ono što ljudi isto znaju jeste da su oni prijatelji već dugi niz godina, dok neki tvrde kako tu ima nečega što je više od prijateljstva.

U posljednje vrijeme vrlo često se njih dvoje mogu vidjeti zajedno, a kao glavni utzrok svega toga jeste nova predstava koju oni izvode u pozorištu na Slaviji.

Oni su se mogli vidjeti na raznim ručkovima, večerama ili na običnom piću nakon posla.

Prema nekim izvorima tvrde kako Đođre ima one manire koji su džentlmentski i za koje se vjerujuu kako su oni izumirli, kao što su privlačenje stolice, držanje jakne, vrata i svih ostalih propratnih stvari.

Isti ovaj izvopr tvrdi kako on nije primjetio ništa čudno kada su oni u pitanju, ali njemu je još uvijek čudno to što nikada na tim ručkovima ili njihovim druženjima nisu bili njihovi supružnici zajedno sa njima nego su uvijek odlazili sami na ta mejsta.

Kako vi ovo komentarišete?

Advertisement