Vjerovatno ste svi vidjeli i bili upoznati sa time da je prije nekoliko sedmica glavna i udarna vijest bio otkaz Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, a njihov otkaz se desio na TV Prva gdje su vodili Jutarnji program koji je bio najgledanija emisija ovog tipa u regionu.

Da podsjetimo, između njih i menadžmenta je došlo do razilaženja a onda im je uručni otkazi, dok su njih dvoje čak prijetili time da će podići tužbu.
Naime, isto tako bio je stvarno mnnogo špekulacija o tome gdje će njih dvoje da nastave da rade, pa se u jednom trenutku spominjala i državna televizija kao i PINK, a najgore od svega toga je se desilo to jeste da je se kasnije saznalo da su njih dvoje imali ogromne plate koje su zasigurno veće nego što predsjednik jedne države prima uz razne pogodnosti.

Kako vidimo cijela ova situacija nije toliko teško pala Jovani, jer prije svega ona je udata za Željka Joksimovića, a on je isto tako pokrenuo jednu privatnu televziju K1, a Jovana se uvijek tu može da zaposli kada god bude željela, dok sa Srđanom nije baš tako slavna situacija.

Prema nekim glasinama njega ne želi nijedna tv kuća, pa čak ni ova Željkova K1.

Jovana tamo već pomalo raducka, gdje je već vodila jednu emisiju u kojoj je Emina Jahović bila gost, a kako se navodi Jovana će imati platu nekih nekoliko hiljada evra.

Bilo kako bilo da okrenemo, izgleda da je Jovana njega nasankala i uradila cijelu ovu stvar radi privatne koristi, a najgore od svega jeste što se to sve odrazilo na izgled Srđana.

On je naime prije nekoliko dana objavio jednu fotografiju na društvenim mrežama, gdje je se vidjelo da je čovjek načisto propao i osijedio.

Da li vi imate neki komentar na ovo sve?

Preporuke