Poznati Srpski muzičar Marko Marković, sin Bobana Markovića, doživio je veliku dramu kada je procurio video klip Sanje Eminović koja se širila društvenim medijima tvrdeći da je “automobilom udario majku i slomio joj obje noge”. Sanja i Marko živjeli su u izvanbračnim vezama i imali dijete. U videu ga, pak, naziva bivšim suprugom i na njegov račun i privatno ime izgovorila je niz gadnih stvari i uvreda.

Iz tog razloga Srpski mediji kontaktirali su Marka koji je bio pod velikim stresom zbog cijele situacije. “Ljudi, moj bivši suprug, čudovište Marko Marković … automobilom je udario moju majku! Slomio joj je obje noge! Evo moje majke u Hitnoj pomoći, srušio je moju majku, ljudi, to je čudovište, vidite šta mi je napravio i uradio!  Ima li zakona za njega, recite mi, postoji li? ” plakala je i zavijala Sanja u videu koji kruži društvenim medijima.

Nesposobnost majke moga djeteta na civiliziran način prihvatiti činjenicu da ne mogu živjeti s njom jer je to kompromitiralo moju profesionalnu karijeru, odnose s obitelji, mentalno i fizičko zdravlje.

Sanja Eminović je majka mog djeteta i mislim da bi se o ovom i drugim gadnim stvarima trebalo razgovarati u Centru za socijalni rad, policiji i na sudu. Društvene mreže nisu mjesto za rješavanje tako ozbiljnih problema “, rekao je Marko, koji je rekao da osjeća puno ružnih stvari u vezi sa svime što se desilo.
Preporuke