Svi mi smo svjensi da se u svijetu dešavaju svakakve stvari i da nas neke od njih vrlo lako mogu iznenaditi ili šokirati.

Svakodnevno se suočavamo za raznim stvarima koje ljudi objavljuju an društvenim mrežama, tako da možemo da vidimo u svakom trenutku šta se to dešava na nekom drugom kraju svijeta.

To donekle može da da bude korisno, ali isto tako i da bude štetno.

Naime, koliko god mi mislili da smo uvezani mrežno da je novo doba doprinjelo tome da se neke lakše stvari obavljaju, ipak to nije tako.

Tu trvdnju nam potvrđuje i priča koju vam donosimo u današnjem članku, a ona govori o tome da je jedna žena koja se zove Karolina Kaselani, prije tri godina poslala jedan paket koji je bio adresiran u Stari Bečaj u Srbiju, ali kada je to slala ona nije ni mogla slutiti da će taj paklet da dođe nepotpun, to jeste bez jednog dijela kojeg je ona poslala.

Ona je se tim povodm oglasila na svojom profilu na Facebooku gdje je naglasila da je ona poslala jedan paket u Srbiju koji je imao u sebi odjeću, obuću , neke igračke, slatkiše a cijeli taj paket je naime bio namjenjen njenoj bratanici kao poklon za Boćić, ali isto tako i za njen skorašnji rođendan.
Prema njenim riječima kutija je bila vidno otvrena i ponovo prelijepljena žutom poštanskom trakom, a neke stvari koje je ona spakovala su nedostajale.,
Kako je napisala, sreća je da su nedostajale samo tri stvari iz paketa jer je ostale stvari ona ranije zapakovala posebnu u jednu vakuumsku vreću, a pored te vreće tu se nalazile i cipele u koje je ona ubacila po jedno kinder jaje, i još dva kinder jajeta koje je ona spakovala u posebnu kesu.
Nestale su cipele i četiri kinder jajeta.

Isto tako navela je da joj nije problem zbog vrijednosti tih stvari, ali je strašno pogađa to da se ti paketi otvaraju, i da kada se ovo desi logično je da vi izgubite povjerenje u pošte i da li ćete ikad više išta poslati, pravo je pitanje.

Vaš komentar? Da li se vama nešto slično desilo? Pišite nam

Preporuke