Omot i rođendanski poklon koji je KArolina Drijević poslala iz New Yorka svojoj rođaci u Novom Beogradu, prema njezinim riječima, stigla je bez dijela stvari koje je spakirala. Eto, i to je moguće u današnje vrijeme. Na svom se Facebook profilu pomenuta gospođa požalila kako je na Božić i rođendan poslala paket u Srbiju koji sadrži odjeću, obuću, igračke i slatkiše namijenjene njezinom rođaku.Prema njezinim riječima, kutija je vidno bila otvorena i ponovno prekrivena žutom poštom, a neki pokloni koje je spakirala nisu bili u njoj. Srećom, iz paketa su ukradene samo tri stvari, dok sam ostale spakirala u komprimirane vakuumske vrećice iz kojih se zrak može izvući samo usisavačem.

Pored te torbe bile su cipele u koje sam ubacila jedno čokoladno jaje i dva druga jaja upakirana u posebnu običnu vrećicu, koja su nestala. Bila je i igračka koja je također nedostajala – objašnjava ova gospođa za Blic. Još vjeruje da bi druge stvari vjerojatno bile ukradene da ih nije spakirala u vrećicu s vakuumom.Ne radi se o vrijednosti ukradenih stvari, već u principu. Kakva bi osoba trebala biti da bi ukrala nešto za dijete od dvije godine koje je bolesno i pokušava učiniti sve što mogu da nadoknadim da nisam s njom – pita se Karolina.

Zbog male vrijednosti predmeta koji nedostaju (oko 1.000 dinara), rekla je da ne želi “puno petljati” i prijaviti slučaj. Srpska pošta potvrdila je njihov zahtjev. “Nismo zaprimili nijedan zahtjev za paket iz međunarodnog prometa iz Amerike, bilo pismeno ili usmeno”.

Preporuke
Loading..