Posljednjih mjeseci Balkan je postao jedan nepresušan i neprekidan izvor loših vijesti , i punjenja crne hronike. Svakoga dana se desi ponešto što će nas rastužiti i pomjeriti emotivno. Ova posljednja vijest je daleko najtužnija od svoh koje smo čuli u posljednje vrijeme. Radi se o smtnom slučaju koji je potresao cijeli Balkan. A smrtno je stradao dječak od tek četiri godine , a usmrtili su bijesni psi.

 

 

Stvari su se u posljednje vrijeme itekako otele kontroli, jer kada vidimo načine na koje djeca gube živote od toga se krv u žilma ledi. U ljeto prošle godine smo imali slučaj kada su se pred očima roditelja utopila dvojica sinova od 5 i 7 godina,a tada je cijela Srbija i cijela regija sve osude uputila prema roditeljima koji su dozvolili tako nešto da se desi.

 

 

Međutim jučerašnji slučaj je drugačiji, ovog puta je u sopstvenom dvorištu nakon proslave rođendana , dječak izujedan do smrti. On je tek napunio 4 godine. Ovoga puta je tragedija još kontroverznija , jer psi koji su dječaka usmrtili su u vlasništvu njegovih roditelja i gledali su dječaka kako odrasta , tako da nikome nje jasno šta im se desilo pa su ga tako krvnički napali. Njegova majka je dječaku na svom instagram profilu jučer čestitala rođendan i ne sluteći kakav će ih crni veo pokriti toga dana, te da će izgubiti svoje dijete.
Dječak je krvnički izjedan u predjelu trbuha i iz tog razloga je bilo skoro nemoguće zaustaviti krvarenja i spasiti mu život. Psi su istog trena izuzeti od vlasnika i poslani na eutanaziju,a policija još uvijek nastoji da rasvijetli okolnosti ovog nemilog događaja.