Srbija je sigurno postala zemlja koja je posebna i neobična u mnogim stvarima i u kojoj je humor vrlo važna stavka u životima mnogih, dokaz tome su svakako duhoviti domaći filmovi, mada u Srbiji i regiji mnogi ljudi ukazuju na mnogo ozbiljnije stvari koje se oko njih događaju kroz humor. Zemljaa crnog humora i loše realnosti, reklo bi se. Sve se to dogodilo na jugu Srbije, tačnije u Kruševcu, gdje je izvjesni muškarac po imenu Veroljub Simović, koji je bio vojni umirovljenik, u jednom trenutku imao velikih životnih problema jer mu je supruga bila bolesna i često je morao posjećivati ​​liječnike.

Nikome se ne desilo, reklo bi se. Tako se jednog dana razbolio, pa je Veroljub pozvao hitnu pomoć, ali s druge strane dobio je odgovor da nitko ne može doći po njegovu bolesnu ženu i da mora sam da je odvuče do doktora kako bi njoj bila pružena prva pomoć. Kako nije imao svoje vozilo, suprugu je uspio dovesti do doktora tek nakon nekoliko sati, uz pomoć nekih dobrih ljudi, ali do tada je za njegovu ženu bilo prekasno, ona je napustila ovaj svijet. Veroljub je bio bijesan na sve osobe iz Hitne pomoći, za koje je izravno okrivio smrt svoje supruge jer je kasno pregledao suprugu, a kad su joj napravili EKG, rekli su da je s njom sve u redu, samo pola sata kasnije ona će umrijeti, i na taj način ga zaviti u crno.

Nakon toga, Veroljub je odlučio tužiti čitav odjel hitne pomoći i napisao je u potvrdu o smrti svoje supruge da su za smrt njegove supruge odgovorni liječnici i tim hitne pomoći. Sve je to lijepo napisao na posmrtnici, a slika je postala viralna u roku od 24 sata.

Preporuke
Loading..