Već je nažalost postalo sasvim normalno da preko društvenih mreža gledamo razne snimke i objave preko kojih mnogi ljudi pokušavaju na sve načine da skrenu pažnju na sebe. Mnoge od tih snimaka su veoma zanimljive i na njima se i ima šta vidjeti, mada je mnogo više onih koje baš i nemaju blage veze sa razumom, mnogo ih je bizarnih, pa čak i opasnih po život. Tako je i poznata TikTokerka Sara ristić postala popularna po svojim objavama na kojima zbija šale na račun članova svoje porodice, posebno sa svojim ocem, ali ovoga puta je po mnogima prevazišla i samu sebe, te je ovaj njen snimak, Beograđanina ”loto milionera” obišao društvene mreže.

Tara je u dogovoru sa mamom, koja je i sama često žrtva podvala, ocu podmetnula navodni dobitni tiket, te je stavila stari snimak izvlačenja, da bi njen otac pomislio da su osvojili preko 1,5 miliona eura U prvim dijelovima snimka se vid da Tara prati Loto izvlačenje, a onda u jednom trenutku moli svoga oca da je zamijeni. Ali kada su borjevi počeli da se nižu, čovjek je u nevjerici gledao u svoj listić, te je pozvao i ženu da mu posvjedoči. Nakon toga se opet pojavljuje Tara, te se vidi kako se porodica grli i raduje, sve do jednog trenutka.

Ideja da Tarin otac postane milioner makar i na pola minuta, kao i trenutak u kojem je shvatio da je sve namještaljka je zabavio mnoge korisnike društvenih mreža, ali nakon toga su krenuli i mnogi sažaljivi komentari: “Mene bi srce izdalo”, “Mnogo mi je žao ovog čovjeka”, “Koliko se razočarao kada je shvatio da nije pobijedio”, “Jadan”, pisali su korisnici, dok drugi priznaju da su se dobro nasmijali.

Cijeli video pogledajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here