Srbijo gazi televizore! Vladimir Tomović ljubio i lizao ono dole Dragani Mitar: Ovo niste vidjeli na TV-u (Video) - Lifesytledom

Srbijo gazi televizore! Vladimir Tomović ljubio i lizao ono dole Dragani Mitar: Ovo niste vidjeli na TV-u (Video)

Vladimir Tomović i Dragana Mitar ne prestaju zaintrigirati svojom ljubavnom vezom koja se događa na imanju u Šimanovcima. Njih dvoje se ne razdvajaju i sve se više osamljuju kako bi imali vremena za sebe i svoje potrebe. Dragana i Vlado hvataju svaku priliku da se poljube i dodirnu jedni druge, a ovaj su put iznenadili sve gledatelje jer je poljubio Dragana pred kamerama Zadruge, ni manje ni više, već u vaginu i istodobno joj je lizao međunožje.

Rastuće emocije rađale su se proteklog tjedna između zadrugara Dragana Mitara i Vladimira Tomovića, a sada su završili u vrućoj akciji. Naime, svi gledatelji Realtorsa pitali su se hoće li se Dragan udaljiti od Tomovića, otkako je u Zadrugu ušao njen dečko Edis Fetić Edo, zvani Torta, međutim, ona se ipak dala za Vladimira.

Njih dvoje su razmijenili nježnost i vruće poljupce u krevetu, a Đetić je cijelo vrijeme ljubio u njen vrat. U jednom su trenutku ustali iz kreveta i napustili sobu. Pogledajte fotografije u ovom tekstu.

Vladimir Tomović je bivši crnogorski sportaš koji je priznanje stekao sudjelovanjem u reality showima Big Brother, Parovi i Zadruga. Rođen je 1. rujna 1982. u Baru, gdje i danas živi. Tomović je do 2011. godine bio nepoznat lokalnoj javnosti. Međutim, nakon sudjelovanja u Velikom bratu, stekao je željeno regionalno priznanje. Četiri godine nakon toga bio je jedan od sudionika reality showa “Parovi” koji se emitirao na Happy TV, a pokazao je da je pravi “reality igrač” 2018. i 2019. kada je postao rezident “Imaginarnog” na “Pink” ,

 

 

 

Categories: Najnovije

Leave A Reply