Miljana Kulić je nedavno učestvovala na TV emisiji “narod pita”, u kojoj je dala neke stvarno kontroverzne izjave. Nije da nismo navikli od nje, ali pošto se ovaj put radilo o njenom malom sinu, onda to nije nikako primjereno sa strane jedne majke. Reci svom Željku kako je to biti kada si kurva, da se za neke odmah vide, a za neke kasnije. Kako vam mogu prići dok ste takvi, rekla je Jelena, a onda je Miljana odmah pokušala da se opravda.

Ne, ne, on želi da odemo tamo, on uvijek želi na vratima Bijele kuće i puba, jednostavno traži da ide tamo, opravdala se Miljana Kulić, a onda je Jelena promijenila temu jer zna da će, ako je kritizira previše, izbiti samo kaos, a to nikome stvarno uopšte ne treba.

Svi smo zbog svega toga užasnuti, a da ne bismo to napravili, to nas navodi na povraćanje i mučninu. Miljana Kulić tako žestoko pljuje po Zadrugarima, nazivajući ih jeftinima i droljama, a da ne zaboravimo da je upravo ta Miljana Kulić ostala trudna u paru rijalitija, a potom otišla u rijaliti Zadruge, gdje je i dočekala kraj same trudnoće.Kako onda da nazovemo Miljana Kulić, bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama koji su bili zgroženi jednostavno zbog svega što je ova novopečena majka rekla.

Preporuke
Loading..