Čini nam se da je estrada najviše pogođena cijelom situacijom sa korona virusom. Jer su sve svirke zabranjene i njihov posao zapravo stoji , samo su rijetki koji nisu pogođeni ovom krizom.To su obično oni pjevači koji imaju velike zalihe ili se osim pjevanja bave još nekim biznisom , dok od ostalih svakodnevno čujemo žalopojke i kukjavu od krizi koja ih je zadesila. Međutim ima i onih poput Ace Lukasa koji kažu da ne žele ilegalne svirke i da sebi po “stare dane” priređuje situacije da mora skakati sa pozornice i bježati od policije , dok na primjer imamo jendog Darka Lazića koji je pjevao na kućnoj korona žurci, odakle su procurili snimci i fotografije ,pa se svi pitaju da li će za to biti i sankconisan.

 

 

Danas govorimo o klanu Živojinović , oni su svakako što se novca tiče zbrinuti , tako da za njih nema krize , za to su se itekako adekvatno pobrinuli Boba i Brena , koji su svojim nasljednicima ostavili i pripremili ogromne svote novca koje  za života neće potrošiti , stoga oni imaju taj luksuz da se ne brinu za egzistenciju , pa je sve što urade zapravo za njihpvu dušu.

 

 

Tako i njihova snajka Aleksandra Prijović sve što radi trenutno radi iz hobija , a ne jer mora ,kao što je na primjer njeno gostovanje u žiriju emisiju koju vodi Žika Jakšić , “Nikad nije kasno” , upravo hobi i način  da ona popuni svoje vrijeme , te ne zakržlja u pjevanju i estradnim dešavanjima. Međutim u spoljednjoj se emisiji desio jedan momenat koji ju je natjerao na suze. U emisiji se pojavila Snežana Bosančić , koja je pjevala staru bosansku sevdakinku “Tebi majko misli lete” , a nakon toga je ispričala i soju životnu priču , koja je Priju kao novopečenu majku itekako potresla.Naime Suzana je bila udata u Tuzli i sa bivšim suprugom ima i sina , ali je sin tokom brakorazvodne parnice pripao ocu, te je ostao sa njim u Tuzli ,a ona se ponovo udala u Užicama ,a  sin ju je posjećivao samo tokom raspusta , sada sa sadašnjim suprugom živi u Crnoj Gori , a sina i dalje viđa smao preko praznika. Ova teška i emoticvna životna priča je Aleksandru rasplakala i snažno potresla.