Srbija Plače Od Smijeha Radi Ove Slike Sa Svadbe: Kad Vidite Donji Dio Slike Ove Srpkinje, Sve Će Vam Biti Jasno - Lifesytledom

Srbija Plače Od Smijeha Radi Ove Slike Sa Svadbe: Kad Vidite Donji Dio Slike Ove Srpkinje, Sve Će Vam Biti Jasno

Vjenčanja su uvijek događaji na kojima možemo vidjeti razne kombinacije.

Međutim, nedavno se pojavila jedna fotografija, tako da je sve u redu s kombinacijom, ali što joj je pod nogama?

Naime, jedna se djevojka veselila vjenčanju pa je odlučila što obući i cijelu kombinaciju upotpunila visokim potpeticama. Prihvatila je ono što bi neki nazvali “klinom”.

Kad je djevojka došla na vjenčanje, stolovi su bili postavljeni na travi. Međutim, bilo je nemoguće da ta djevojka stoji na toj površini u tim petama, pa se ona smirila.

Konkretno, kreirala je dasku za rezanje mesa za pete, što možete vidjeti na fotografiji.

Ovo je stvarno maštovito, ali i pomalo seljačko. Sve u vezi s njom bilo je elegantno, pa i ona, a ploča je morala sve pokvariti. Bi li učinio nešto takvo.

Sada vidite da na vjenčanju nije dobra ideja nositi potpetice ili uvijek nositi rezervne cipele. I naravno, prilikom davanja pozivnice za vjenčanje najbolje je pitati se u kakvoj će se površini nalaziti i u kakvom će okruženju izbjeći styling i naravno donijeti ploču za svaki slučaj. Šalimo se, naravno, ali ozbiljno – trebali biste se zapitati, ali i istražiti kako ne bi došlo do nesporazuma.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply