Zadruga je ponnovo aktuelna, Miljana Kulić je već pomalo dosadila gledaocima sa svojim stalnim iskakanjem iz šina i Željko MItrović jednostavno mora potražiti alternativu. Mora naći zvučno ime koje će zadržaati gledaoce pored TV ekrana. Pala mu je na pamet ideja i dobitna kominacija koja uvijek pobjeđuje. Kontaktirao je Lunu Đogani koja navodno traži 100.000 eura unaprijed za 3 mjeseca sudjelovanja u rijaliti programu, u kojem će ostati do finala.Oni koji znaju znaju da je sve spremno za ulazak pobjednika druge sezone ovog popularnog rijaliti programa, samo čeka da završi unaprijed dogovorene nastupe, i potpisaće ugovor koji će je napraviti pravom malom bogatašicom. Dodajmo da Luna trenutno promoviše svoje nnove pjesme u koje je uložila jako puno sredstava, i sve joj se jako lijepo vraća.

“Luna je tražila 35.000 eura mjesečno, kao i koristi od mogućih kazni, za koje ne želi da zna, jer mora da bude povlaštena inaće neće potpisati Željkov ugovor. Kako je produkcija prihvatila sve njene uvjete, potpisala je ugovor i definitivno ulazi u posao s Mitrovićem na proljeće, tačnije u travnju”, otkrio je izvor.Navodno je Marko Miljković bio svjestan njezinog potpisa i očekivao ju je u travnju, zbog čega je navodno postao toliko blizak Gagi Đogani, ne bi li je i otac pokušao nagovoriti, jer je za njezin ulazak saznao tek malo prije nego što je prešao u Imaginarijum.

“Marko zna da Luna dolazi u travnju, pa sve radi namjerno, unaprijed smišljena stvar. Sada planira pronaći jednu od tih prostitutki u Zadruzi i stvoriti haos kad Luna uđe”, rekla je Miljana Kulić.

Preporuke