Kao što možete vidjeti iz naslova našeg današnjeg članka, riječ je o raznim rijaliti programima koji se s velikim uspjehom emituju u cijeloj regiji u posljednjih 30 godina. Sve je počelo sa Farmom na televiziji Pink, koja je definitivno oborila sve rekorde gledanosti. Domaćice, djevojke, pa čak i muškarci nisu silazili sa TV ekrana.

Dobro osmišljen format rijalitija, u kojem se sve odvija na selu, bio je veoma popularan. U emisiji su bile prikazane životinje i polje, a sve što proizvedu pojeli bi ili prodali na lokalnoj pijaci u zamjenu za novac. Za taj novac bi kupovali cigarete, alkohol, slatkiše i ostalo čega u selu nije bilo. Nakon toga počeli su da se smenjuju razni rijaliti programi, a reč je o jednom od njih koji je u poslednje vreme veoma popularan.

Naime, produkcija Televizije Pink iznjedrila je još jedan veoma zanimljiv rijaliti šou pod nazivom “Neviđeni brak”. Sastajali bi se potpuno stranci iz cele Srbije, a neki bi se i venčali, dok se većina njih više nikada nije videla. Danas govorimo o Marini Dančo, koja je imala čak šestoro djece kada se prijavila u ovu emisiju. Nedavno ju je uhvatila lovačka ekipa Paparazzo i izgleda potpuno drugačije nego prije nekoliko godina. Neki kažu da sada izgleda mnogo ljepše. Pogledajte fotografije i prosudite sami…

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here