Tea Tahirović postala je poznata pjevačica sadašnje generacije domaćih umjetnika. Iako je ušla u muzičku industriju prije godinu dana, brzo je stekla sljedbenike i sada se smatra vrhunskom zvijezdom. Naime, Thea je hvaljena zbog svojih izuzetnih vještina navijačice, koje su doprinijele njenom impresivnom uspjehu u relativno kratkom vremenu. Njen najnoviji album Balerina izašao je tek prošlog meseca, a ona je spremna da svoj prvi samostalni nastup na beogradskom stadionu Tašmajdan održi 17. juna.

Teain put u industriji zabave započeo je na jedinstven način jer je slavu stekla objavljivanjem videa na kojem se upušta u seksualne aktivnosti sa svojim partnerom. To je dovelo do značajnog povećanja njene potražnje i naknade za učinak, te je postala popularna figura u industriji. Kako je njena popularnost rasla, njena cena po emisiji je takođe naglo porasla, a zarađivala je preko 300.000 evra od samo dvadeset emisija mesečno. Trenutno košta nevjerovatnih 8.000 eura da rezervirate Tea kao pjevačicu za klupski nastup. Uprkos impresivnoj zaradi, Tea je ostala prizemna i nastavlja da živi sa majkom u njihovom porodičnom stanu u Novom Sadu. Nedavno je njena skromna životna situacija istaknuta u emisiji “Paparaco Hunt”, koju možete pogledati u galeriji ispod.

Mediji su opširno pratili ne samo pevačičin ljubavni život već i njenu posetu rodnom Novom Sadu. Uprkos tome što zarađuje značajan sedmični prihod od 20.000 evra, odlučila je da živi u skromnoj kući sa svojom majkom u naselju koje se nalazi izvan centra grada. Njena trospratnica izdvaja se od uniformisanih kuća u blizini po malom dvorištu okićenom vještačkim biljem koje pruža privatan prostor za njih dvoje. Čini se da pevačica svoju zaradu koristi da ulaže u karijeru i druge poduhvate, o čemu svedoči i PVC kontejner koji se nalazi u blizini dvorišta koji može da služi kao poseban dnevni boravak. Iako se njeno primarno stanovanje stapa sa okolnim kućama, njen izbor prebivališta i ulaganja sugerišu utemeljen i praktičan pristup njenim finansijama.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here