Svjesni smo toga da se u današnje vrijeme kako su se razvijel društvene mreže i internet možete da vidite razne stvari koje se dešavaju u cijelom svijetu.
Ljudi su jednostavno u današnje vrijeme toliko ospjednuti sa snimanjem i postavljanjem videa i slika na društvene mreže, tako da to baš i nije problem ne biti toliko upućen u sve to.

Naime, što se tiče tih postavki to su uglavnom preko 90% neke gluposti, dok neki snimci vrlo dobro dođu kao dokaz u slučaju da su neke stvari neobjašnjive.

Tako su naprimjer zahvalujući snimcima uspjeli da identifikuju tri momka koji su prije nekoliko dana brutalno pretukla mladića sa posebnim potrebama.

Zahvaljujući tom videu i viralnošću tog videa, ali isto tako i brzinom intervencije policije ovaj slučaja je vrlo brzo riješeno sve i momci su lišeni slobode.
Međutim, u današnjem članku donosimo jedan video koji je zabilježio jedan događaj koji se desio u samom centru Beograda, koji je naime razljutio sve korisnike društvenih mreža, a naročito žene.

Na snimku se vidi kako stoji jedna djevojka na stanici, a do nje su na stanici sjedila dva muškarca u kasnim 40 godinama-

Ovo ni na šta ne upućeje do onog trenutka kada su se počeli smijati i dobacivati nešto provokativno djevojci

Do njih je sjedioj edan muškarac kojem je isto tako kao i djevojci bilo neugodno da sluša ta neumjesna dobacivanja.
U videu se vidi da jedan drugog nagovaraju da nešto urade djevojci, a šta, to vjerovatno nikada nećemo saznati.
U nastavku vam donosimo video i sami procjenite šta biste vi uradili da ste se našli na njenom mjestu ili samo tu kao svjedok.

Pišite nam vaša mišljenja

Preporuke