Boris Grbić je uspešan frizer u Beogradu koji ima istinsku strast za kuvanjem, a posebno za tradicionalnu srpsku kuhinju. Svojim neobičnim načinom kuhanja osvojio je veliki broj obožavatelja, a postao je omiljen među damama koje cijene njegov izgled dok priča o pripremi svojih jela.

Kuva bez majice, često pokazujući svoje kulinarske vještine svojim sljedbenicima uz narodnu muziku u pozadini. Zahvalan je na podršci koju dobija od svojih pratilaca i trudi se da im predstavi kulinarske kreacije, uključujući gotovo zaboravljena domaća jela.

Često objavljuje video snimke kuhanja snimljene na planinskom terenu, što oduševljava njegovu žensku publiku, na osnovu komentara ostavljenih na njegovim objavama na društvenim mrežama.“On je muškarac za svako kućanstvo”, “Zamislite da ste razmaženi svakodnevnim, ukusnim obrocima. On je kulinarski ubojica, svaki njegov pokret odiše karizmom i primamljivim receptima. Boris je ultimativni srcelomac, onakav kojem žene ne mogu odoljeti – na najbolji mogući način.” – glasili su samo neki od komentara ženskog djela publike.

Boris je jedan od najpopularnijih ljudi koji snima sadržaje za internet platforme. On je i uspješan frizer sa preko 200.000 pratilaca na društvenim mrežama. Njegovi obožavatelji željno iščekuju svaku njegovu objavu, oduševljeni što održava tradiciju živom na osvježavajuće jedinstven i privlačan način.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here