Seka Aleksić i njen suprug Veljko u braku su 13 godina i imaju dvoje prelepe dece, obojica dečaka. Imale su poteškoća sa začećem prirodnim putem, ali su zahvaljujući savremenoj medicini uspjele dobiti oba sina putem vještačke oplodnje.

Seka i njen partner Veljko su proteklih godina iskusili ogromne poteškoće u začeću. Stalni pritisak i psihički stres situacije uticali su na njih, bez obzira na to da li su zaista želeli da imaju decu ili ne. Par je pronašao mir u svom domu u Staroj Pazovi, koji su ugradili u svoje malo carstvo. Iako su prvobitno sanjali o velikoj porodici, prihvatili su da to za sada nije suđeno i malo je vjerovatno da će promijeniti svoje mišljenje o tome u budućnosti.

“Meni su se planovi što se tiče posla mnogo poremetili, više radim nego što sam planirala i onda smo uleteli u taj neki proces za koncert u Beogradu koji je u planu za iduću godinu. Zato ostavljam i trudnoću spontano da se desi” – otkrila je Seka ranije za tabloid „Star“. Njih dvoje su se dogovorili zajedno, kao i u većini drugih stvari, a sada planira novi album, a nakon toga će se u potpunosti posvetiti svojoj karijeri.

Verujemo da je na nju definitivno uticala Goca Tržan, koja se poslednje tri godine trudi da postane majka. Obojica su već u veoma osetljivom dobu kada je roditeljstvo u pitanju, pa je verovatno da je Gocin uticaj odigrao ulogu u njenoj odluci.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here