Poznato je da ljubav ne poznaje granice, i da isto tako, ako je prava ljubav u pitanju, ne mari ni za godine, naciju, vjeru, boju kože, a posebno ne mari na to šta će ljudi da kažu i kako će okolina sve to da prihvati. Tako i naš poznati glumac Nebojša Kundačina, osim što je poznat po svojim mnogim ulogama, zna da intrigira javnost i sa nekim detaljima iz svoga privatnog života. Ono što je zanimljivo u vezi njegovog života je to da se oženio sa 32 godine mlađom koleginicom Marijom. Naime, kako se saznalo, zbog jednog seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija glume, Nebojšin život se potpuno promijenio. Zahvaljujući tom radu njih dvoje su se upoznali, zbližili i zaljubili, a nakon dvije godine veze sva su krunisali brakom 24. januara prošle godine:

” Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša” – rekla je Marija za medije: ” Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla poslije jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama” – dodala je Marija, a na sve to se nadovezao i sam Nebojša, koji kaže da je bio zatečen da neko tako studiozno gleda predstave te da piše i seminarski rad o tome:

” Pošto poslije predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želio sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se” – ispričao je ovaj par svojevremeno.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here