SPisak za kupovinu Bosanca u Njemačkoj je urnebesan - čekajte samo zadnju stavku da vidite - Lifesytledom

SPisak za kupovinu Bosanca u Njemačkoj je urnebesan – čekajte samo zadnju stavku da vidite

DRUŠTVENIM MREŽAMA SE BRZO PROŠIRIO OVAJ SPISAK, ŽIVOT U STRANOJ ZEMLJI NIJE LAK NIMALO, A TO ĆE VAM SIGURNO SVAKO REĆI KO JE OTIŠAO U POTRAGU ZA BOLJIM ŽIVOTOM.

Plate su daleko veće, stvari mnogo bolje funkcionišu, mnogo bolje je nego kod nas, a sam odlazak u stranu zemlju će donijeti našim ljudima veliki broj problema.

Privići se na novu sredinu je pravi problem, kao i da steknete nove prijatelje, ili da naučite novi jezik. A kako to nekada može da bude komično, pokazuje najbolje i ovaj spisak ovog Bosanca za kupovinu, koji je na portalu radiosarajevo.ba objavljen.

Kada nisi u svojoj zemlji, hljeb nije ukusan, ipak, mora se jesti, i morate u kupovinu da idete. Morate spisak napraviti za nabavku, ovako to izgleda kada ga jedan Bosanac u Njemačkoj pravi, ime nije poznato.

Zapadna Njemačka bila je kratki naziv za Saveznu Republiku Njemačku od 1949. do 1990., kada još nije obuhvaćala istočne dijelove Njemačke. Od ujedinjenja Njemačke 1990., Savezna Republika Njemačka se jednostavno naziva Njemačka.

Savezna Republika Njemačka (njemačka Bundesrepublik Deutschland) jedna je od vodećih svjetskih industrijskih zemalja smještenih u središtu Europe. Na sjeveru graniči sa Sjevernim morem, Danskom i Baltičkim morem, istočno od Poljske, Čehoslovačke i Njemačke Demokratske Republike, na jugu od Austrije i Švicarske, a na zapadu od Francuske, Luksemburga, Belgije i Nizozemske. Ukupna kopnena granica sa susjednim zemljama iznosi 3621 km. Savezna Republika Njemačka jedna je od osnivačica Europske unije

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply