Marija Mikić živi svoj san, a iznenađenjima nema kraja. Osim što je jedna od miljenica publike, pjevačica će uskoro po drugi put ispuniti svoju ulogu majke. Ovih dana kupili su novu nekretninu, a sada vrijedno uređuju svoj novi porodični kutak i iznenađuju se neočekivanim poklonima koji će stajati u njihovom novom domu.

Pjevačicin izabranik odlučio je da je obraduje, pa joj je kupio čizme zlatne boje. Međutim, ispostavilo se da su to saksije za cvijeće. Tada je odlučio da joj kupi par pravih čizama koje su namenjene za nošenje na nogama i koje mogu da izdrže sve vremenske uslove.Marija je očigledno bila uzbuđena zbog svog novog poklona u videu koji je podelila na Instagramu.

Ne, iznenađenjima nikad kraja. Vidjeli ste da je Aksentije stigao, ali čeka novi kavez. Moj muž mi je rekao: “Kupio sam ti nešto drugo što niko drugi nema.” Rekao sam, “Da vidim,” i Marija je prasnula u smeh.Naručila sam novu dekoraciju za svoju kuću koju nikad prije nisam vidjela. Naručila sam ga od Marije i ona mi je dala predivan dizajn.Stvari se stalno poboljšavaju i poboljšavaju, ali ponekad to može biti pretjerano ili previše za mene.

Pjevačica se hvalila svojim novim domom, koji je toliko lijep da joj bukvalno zastaje dah. Luksuzna kuća i veliko dvorište biće pravi raj ne samo za pjevačicu i njenog supruga, već i za djecu.Četvrti april je za Mariju bio poseban dan. Uselila se u svoj novi dom i konačno je mogla ostvariti svoj san o posjedovanju vlastitog stana. Bila je veoma srećna i zahvalna, i izrazila je ljubav prema svom partneru Jovanu, koji je pomogao da sve to bude moguće.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here