Naime, na iznenađenje mnogih, ćerka folk dive Cece Ražnatović, Anastasija, nije se pojavila na rođendanu svoje sestre Helene Ocokoljić i to je odmah izazvalo reakciju publike. S obzirom da je mlada pjevačica u više navrata govorila da joj je porodica na prvom mjestu i da ima blizak odnos sa djecom svoje tetke Lidije, odluka da ostane u Španiji mnoge je iznenadila. Jedino logično objašnjenje koje su fanovi porodice Ražnatović pronašli je tajno vjenčanje Anastasije i Gudelja.

Ceca je bila zaintrigirana kada je čula da Anastasija neće doći u Beograd jer čeka papire.Ceca je spomenula neke papire koji se odnose na Španiju, gdje njena ćerka već neko vrijeme boravi sa dječkom. Čini se da Anastasija uživa tamo na osnovu njenih fotografija sa voljenom osobom.

Upućeni kažu da je jedini način da Cecina ćerka dobije špansko državljanstvo da se uda za  Gudelje. Zbog toga je njen Instagram bio preplavljen pitanjima da li su u braku, a ako nisu, da li su možda u drugom stanju, što bi ubrzalo proceduru preseljenja. Budući da se niko od aktera priče nije javno oglasio ovim povodom, ostaje da se vidi da li se tajno vjenčanje Anastasije i Gudelje zaista dogodilo ili su partneri pronašli drugo rješenje kada je u pitanju viza za duži boravak u Španiji.

Ceca je sada upoznala i Nemanjinog oca Nebojšu Gudelja, pored Anastasijine buduće svekrve Olivere Gudelj. U vrijeme Anastasijinog rođendana u Beogradu, on nije mogao da prisustvuje zbog obaveza na poslu, dok su Nemanjina sestra Vanja i Olivera boravile u Cecinoj vili na Dedinju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here