Naime, tema današnjeg članka je kćerka našeg poznatog pjevača koji se takmičio u Zvezdama granda. Mnogi vjeruju da je Helena nekada izgledala manje ružno nego sada, te da je možda pretjerala sa estetskim zahvatima. Neki kažu da je potpuno promijenila svoj lični opis.Helena Topalović, ćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, nedavno je potvrdila da je u drugačijem stanju od svog oca. To je dovelo do spekulacija o njenom trenutnom boravištu i dobrobiti.

Atraktivna brineta je već neko vrijeme u javnosti, a povezivala se s nekoliko istaknutih muškaraca. Među onima za koje se pričalo da su joj partneri su i očeve kolege.Međutim, Helena je nekada važila za mnogo privlačniju nego danas, a mnogi smatraju da je pretjerala sa estetskim zahvatima i previše dramatično promijenila izgled.

Prvo je imala operaciju povećanja usana, a potom je objavljeno da je operisana i da je popravila jagodice. Osim toga, mnogi komentarišu i njene grudi. Veliki broj njenih pratilaca smatra da je pretjerala te su je zbogtoga osudili, međutim to Helenu ne zanima ni najmanje.

Helena je nekada imala tanke usne i obrve, a izgledala je mnogo drugačije nego danas. Rekla je da je operisala samo usne.Slika je izazvala mnogo komentara jer mnogi ljudi nisu mogli vjerovati da se radi o istoj osobi. Neki kažu da je promijenila cijelu glavu, drugi kažu da je deformisana od silikona, ali da je i dalje lijepa. Neki su rekli da je strašno to što je sebi uradila, dok su drugi rekli da je ranije bila jako slatka, a da sada izgleda kao svi ostali.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here