Brakovi i ljubavne veze na estradi nisu nikakva rijetka pojava, jer nije ni čudno ništa u tome jer se svi koji se nalaze na estradi jako često susreću, kreću se u istom krugu ljudi i veoma dobro se razumiju jer se bave istim poslom.

Ipak, koliko god da se oni razumjeli ili dolazili iz iste branše neke od tih veza se završe prekidom ili razvodom, a na prste jedne ruke bismo mogli da izbrojimo one parove koji su još uvijek zajedno i koji imaju skladan život, a da su pripadnici estrade.
.

Naime, nedavno se u medijima pojavila jedna informacija koja je zapanjila sve fanove, a to je da Slavica Ćukteraš na samo početku svoje karijere ona bila u vezi sa Žikom Jakšić, ali ona o tome nije htjela da priča u javnosti mnogo ranije, sve do sada.

Nju je očigledno pogodila izjava Žike Jakšića koji je rekao kako je Slavica mogla mnogo više da postigne kada je njena karijera u pitanju, a ona mu je na to sve odgovorila da isto to važi za njega u njegovom poslu i da je mogao mnogo više da narpeduje.

Ona je dodala kako za njegov posao i nije potrebno puno truda jer on vodi samo jednu emisiju, a da je ona u međuvremenu udala, pa napravila pauzu u karijeri, a isto tako je dodala kako je njegova izjava previše glupa i da je on ne zanima.

Međutim, na pianje da li joj je Žika Jakišć i veza sa njim pomogla na početku krijere da uspije, ona je odgovorila da jeste, ali ne samo njoj nego i svima koji su se takmičili, a da je za njen uspjeh zaslužna samo ona.
Ona je isto tako dodala da je Grand mnogo novca uložio u nju i na taj način joj pomogao da postane poznata, ali da joj je to samo bila odskočna daska, a da za sve ostalo je zaslužna isključivo ona.

Vaš komentar?