Zahvaljujući internacionalnoj odnosno svjetskoj ekspanzji društvenih mreža , efinitivno nam je sve dlaeko samo jedan klik i sve informacije iz svoh krajeva i dijelova svijeta su nam dostupne na ovaj ili onaj način. A na društvenim mrežam možemo naći sve moguće vrste sadržaja. Osim toga poznat nma je podatak da otkako je krenula cijela gungula sa korona virusom, neminovno je da je sve veću broj razvoda braka , bračnih svađa , otkrivanja neslanja , nemira , ali i ptkrivanja prevara , jer partneri su prinuđeni da mnodo više vremena provode skupa nego što je to bilo ranije.

Generalno u svsijetu u skladu sa načinom života nevjera je postala sve zastupljenija pojava, a takođe i koncept nevjere se proširio , odnosno dostupnost nekih sredstava koja omogućavaju ljudima dda budu nevjerni i prevare svog partnera verbalno ili fizički. Danas je smao jedan klik dostatan d ase sa nekim ostvari kontakt , uputi kompliment , lajkuje nekoliko fotografija ili kometariše i odmah vam je na pomolu i prvi sastanak. Ono što je najveća tragedija od svega po one koji varaj ali i one sa kojima se vara a i one prevarene ,jeste upravo ta dostupnost podataka nerijetko dovodi do toga da se sve sazna i razotkrije. Majžalosnije od svega je što su prema statistikama u tim situacijama sve češće parovi koji su u dugim brakovima sa djecom, a u loem braku ostaju samo zbog toga da bi djeca imala dom , a varaju svoje partnere i često se svađaju pa proizvode kontraefekat.

Danas vam donosimo jednu priču iz hitne pomoći , naime ova se situacija zaista desila prošle godine , kada se u hitnu javio jedan izuzetno neobičan par, da naglasimo ljubavni par u jednoj jako lošoj situaciji i nezgodnoj. par je bio spjen i nije se mogao razvdojiti ni na kakav način. Ljekari su u prvi mah posumnjali da se radi o vaginalnom grču, ali kada su pokušali da ih razdvoje bilo im je jasno da se radi o nekom hemijskom sredstvu , najvjerovatnije ljepilu. Na kraju je muškarac shvatio da to sigurno jeste ljepilo , koje je nesumnjivo podmetnula njegova supruga , koja je nekako otkrila da ju on vara. Ova je priča postala hit na društvenim mrežama.