Ovih dana u Srbiji se pune 22 godine od bombardovanja Beograda , od strane NATO-a, kada je Srbija blago rečeno bila razorena, a pognuo je i nastradao veliki broj ljudi. Mnogi se tih dana i događaja sjećaju sa tugom , bolom i gnušanjem. A posebno se sa tugom i ljutnjom sjećaju nemilog događaja iz Zadruge 2018 godine, kada se manekene Bojan Gaćeša na opšti šok i gađenje mnogih takmičara i gledaoca našalio na račun devojčice MIlice Rakić , koja je izgubila život 1999.godine tokom bombardovanja ,a Bojan je tada ispričao ni manje ni više nego vic , koji je zgrozio sve koji su ga čuli.

” Gde je bila mala Milica kada je pala bomba u školu? Svuda!’‘ – i naravno istog je trenutka pokrenuo žustru raspravu među svima priustnim , jer taj nazpvimo ga vic je bio sve samo ne smiješan.

Produkcija je tada brzo reagovala jer je ovo svakako bio razlog za direktnu diskvalifikaciju, a iz produkcije su uputili ovu obavijest:” Poštovani gledaoci, moram kao vlasnik i direktor Pink media Grupe da kažem da smo svi šokirani i zgroženi onime što se dogodilo danas u “Zadruzi”. U toku zadatka koji je trebalo da donese smijeh među učesnike, Bojan Gaćeša je ispričao vic koji je i kao šala sramotan čak i u privatnim krugovima, a posebno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. I pored osjećam potrebu da u svoje lično ime osudim ovo. Žao mi je što je bilo ko od učesnika našeg rijalitija i pomislio da smije da izgovori nešto toliko ružno i uvredljivo. Iako ova situacija nije emitovana na Televiziji Pink ono što je Bojan izgovorio izazvalo je opšte gnušanje i apsolutno je za svaku osudu” – rekao je u saopštenju Željko Mitrović tada.