Poznata srpska pjevačica Tanja Savić koja se već neko vrijeme nalazi na samom vrhu u medijima, a sve to zahvaljujući svome suprugu koji je bez njenog znanja odveo njihovu djecu u Australiju. Mediji su sada došli do informacija kako je Dušan pokušao da ucijeni Tanju sa intimnim snimkom. Međutim, pjevačica je to sve odmah prijavila policiji, pa tako da sada tuži muža zbog prijetnji i ucjena koje dobija od njega.

Ali, sada jedan izvor blizak ovom paru je otkrio neke stvari, i rekao da od kada je počela da se vodi borba oko starateljstva, Dušan ne bira sredstva. On nju ucjenjuje čime god da stigne, ali ona nije ni sanjala da će jeotac njenih sinova pokušati da ucjeni i snimkom intimnog odnosa. Naime, navodno postoji snimak na kojem su Dušani Tanja intimni. Tanja na ovo kaže da ne zna da snimak postoji, ali da ne isključuje mogućnost da je on nju tajno snimao. Kada je presuđeno u njenu korist, Dušan je jednom njihovom zajedničkom prijatelju rekao kakoće da uloži žalbu i da će snimak na kom sa Tanjom ima intimne odnose priložiti sudu, ali tkaođer dati i medijima, kako bi dokazao da ona nije dobra majka. On je uz to sve naveo i kako je nabavio i dokaze kako mu je Tanja bila nevjerna u braku.

Ovaj izvor je htio da ostane anoniman jer nije htio da se sazna da je on to ispričao ali je rekao još neke stvari da je odmah pozvao Tanju i rekao joj šta joj se sprema. Međutim, ona je odmah rekla da mu neće dozvoliti da se na taj način bori za sinove. Napomenula je također da dokaze da ga je varala u braku sigurno nema, i ako nešto postoji on je to montirao.

Za snimak intimnih odnosa ne može ništa da tvrdi, jer je moguće da je tajno snimao. To ju je iznenadilo, jer ne može da vjeruje na šta je on to sve spreman.
Ona je to sve prijavila policiji i podnijela prijavu protiv Dušana sa svojim advokatom.