Jedan od poznatih mlađih pjevača na našim prostorima jeste svakakko Darko Lazić. Svi se sječamo njegog učestvovanja u muzičkom programu Zvezde Granda, gdje se baš proslavio i od tog trenutka kreće njegova karijera. On je bio u braku sa poznatom srpskom pjevačicom Anom Sević s kojom je i dobio malu kćerkicu. Poslije problema koji su imali u braku, oni su se rastali.

Darko Lazić se tada okrenuo drugom načinu života, te je počeo da ide lošim putem. Svi se sjećamo njegove saobraćajne nezgode koju je imao u kojoj je jedva izvukao živu glavu, i još uvijek iako se oporavio ima neke posljedice. Odao se alkoholu, i lošem načinu života, ugojio se dosta kilograma, koje je poslije morao da skida. Sada izgleda bolje nego ikada, kako kažu ljudi. Smršao je dosta i jako je neprepoznatljiv. On je u vezi sa Marinom Gagić sa kojom je također dobio djete. O Darku Laziću svašta se pisalo, bio je u jako velikim problemima, dugovanjima, pa tako se sjećamo i priča kako je posudio pare od Mirse Švicarca za kojeg je poslije da bi mu vratio morao da nastupa tamo gdje mu on to kaže.

 

U današnjem članku o Darki Laziću opt problemi. Folker Darko Lazić i njegova supruga Marina Gagić su anvodno naišli na neke nove probleme. Naime, oni su se ponovo posvađali, pa je ona pjevača otpratila sa društvene mreže Instagram, dok on nju i dalje prati. Jedan izvor je rekao kako se oni često svađaju oko njegovog načina života, on stalno radi ono što on poželi, i ne razmišlja kakve posljedice to može da donese, a svaki njegov nepromišljeni potez ga dovede da završi na naslovnim stranama.

Marina se oko svega mnogo nervira, i shvatila je da ne može višet ako i da je kraj. Ona je obrisala sve njihove zajedničke slike na profilu, samo je ostavila one slike sa njihovim djetetom. Da li je to stvarno kraj, ostaje nam da vidimo.