Ponekad neke situacije s kojima su se neki susreli, kao i neke ljudske priče na koje nailazimo preko društvenih mreža ili preko različitih portala doista znaju da čovjeka izbiju iz cipela, kad vidim i otkrijem kakve su situacije, životne prijetnje, određeni ljudi i kroz kakve su golgote prošli.

Često nam se te priče bacaju na pamet da djelujemo u određenim situacijama, ali te nam priče pokazuju i koliko smo zaista sretni i da bismo trebali biti vrlo zadovoljni svojim životima, što često žalimo. Nekada nam se trebaju desiti neke stvari, ,da počnemo cijeniti sebe kao ličnost i da više budemo zahvalni životu. Priča koja slijedi, najbolje će potvrditi ove riječi.Svi više-manje volimo provoditi neko vrijeme na moru, a neki od nas uživaju u izlasku s čamcima ili jahtama i uživaju u čarima otvorenog mora ili malo dalje na obali, ribolovu ili čistom odmoru i plivanju, a često nismo ni svjesni da bezbroj opasnosti vrebaju iz dubine vode.

More je pravi melem za dušu, ali neka mjesta sa sobom nose jako opasne stvari. Tako je ovaj tinejdžer s Novog Zelanda jedno jutro otišao na svoj čamac, samo malo dalje od obale, zaronio unutra i uživao ​​u prekrasnom danu, a čak i tada, na samom početku kada je počeo roniti, vidio je da nešto nije u redu, i da je kao vidio jato morskih pasa. 

Video možete pogledati ovdje

Potom je uzeo svoj dron, koji je donio sa sobom, nakon što je izašao iz vode, zabilježio područje iznad svog broda i bio šokiran onim što je vidio u videu. U zaljevu je plivalo stotine morskih pasa, gdje se upravo nekoliko minuta ranije okupao i zaronio, pa vjerujemo da će se sljedeći put dobro razmisliti prije nego što to učini.

 

Preporuke
Loading..