Danas vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, koja će većinu bračnih parova i više nego zaintrigirati. Naime, jedan mladi bračni par iz Nizozemske našao se u velikoj nevolji tijekom polusatnog videa, kojeg je muž krišom snimio, a da to žena ne sazna. Suprug je, naime, ostavio uključenu kameru kako bi zabilježio što je njegova supruga radila dok ga nije bilo. Međutim, kad je došao kući i pogledao video, ostao je zapanjen.

Bonus članak: 

Jedan od mojih najboljih prijatelja kaže mi da je čuo da su te večeri u lokalnom kafiću najavili svirku uživo i dogovorili ekipu da odu. Mislio sam, zašto i ja ne bih pošao sa njima, ionako nemam pametnija posla. Kako je ovaj kafić “dnevna varijanta” i volimo svratiti tamo i pozvati moju djevojku i nekoliko prijatelja, uključujući mog budućeg kuma i njegovu djevojku.Rezerviram stol na svoje ime i dogovaramo se u kojem dijelu grada i u koje vrijeme čekati jedno drugo. Sve to kažem svojoj djevojci, na što mi ona kaže da će prije izaći s prijateljicom i samo da joj javimo kada tamo stignemo. Dolazimo u kafić, tek tamo puno ko šibica, molim konobara da mi pokaže stol, a momak je zbunjen kaže da je stol s mojom rezervacijom već pun i da me je netko predstavio.

Moja djevojka isa svojim društvom već stoji za tim stolom i drži jedno mjesto za mene, iako sam joj prije toga rekla da ću i ja pozvati svoje prijatelje. Žestoko smo se posvađali, i evo ne pričamo već dvije sedmice. Mišljenja?

 

Preporuke