Već smo navikli da na internetu možemo stvarno da pronađemo razne stvari koje stvarno u krajnosti mogu da budu stvarno bizarne i gadljive, ali koliko god mi to očekivali skoro svakog dana nailazimo na razne druge stvari koje nas sve više i više ostavljaju bez riječi.
Međutim, na interentu postoje neke stvari koje možemo da naučimo ali bez obzira na tu predsnot svjedoci smo da se sve više pojavljuju gluposti zbog čega internet gubi na svojim vrijednostima.

Upravo zbog toga u nastavku vam donosimo video koji nas je zgrozio i jednu pojavu koja nije baš uopobičajena kod nas.

Naime, jedna čistačica iz Kine je snimljena kako pije vodu dirketno iz čučavca kojeg je ona upravo očistila, a na ovaj video je krenula prava lavina komentar o toj pjoavi.

Međutim, iz njene firme navode kako je ovo dokaz toga da je ona posvećena svom poslu i a je se ona sama ponudila kako bi ovo uradila, jer je htjela svojim šefovima pokazati kako ona dobro radi svoj posao,.

Na ovom snimku vidimo kako se ona saginje i čašicom uzima vodu direktno iz čučavca i bez ustručavanja ga pije, nakon čega je ona dobila ogroman aplauz.

Mnogi ljudi koji su vidjeli ovaj snimak su naveli kako nije bilo potrebe za time i da je mogla jednostavno da svojim šefovima kaže da pošalju vodu na analizu kako bi se dokazal ispravnost vode.

Video možete pogledati OVDJE

Koji je vaš komentar na ovo? Da li biste vi ovo uradili?

Preporuke