Snežana Đurišić bez dlake na jeziku: Otrila je u kakvim je odnosima sa Jelenom Karleušom - Lifesytledom

Snežana Đurišić bez dlake na jeziku: Otrila je u kakvim je odnosima sa Jelenom Karleušom

SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE NEDAVNO USPJEŠNO OBILJEŽILA PEDESET GODINA USPJEŠNE KARIJERE BEOGRADSKIM KONCERTOM. ZANIMALO JE I MEDIJE ŠTA SE TO DEŠAVA IZA KULISA, DA LI JE ZAISTA U SVAĐI SA JELENOM KARLEUŠOM.

Doživjela sam i ja smrt roditelja, znak kroz kakve tamne dijelove sebe sam morala proći, znam koliko snage je potrebno da se pravom i izvornom i sretnom sebi putu vrati čovjek. Jeleni čestitam jer je taj korak za sebe i porodicu napravila, pokazala je snage. Sjećanje na Divnu je na najljepši mogući način održala, rekla je Snežana i dodala:

Sneža je rekla da nije u sukobu ni s kim od kolega, nije intervenisao ni Saša, nije sugerisao da može da me zamijeni, iz žirija smo svi zamjenjivi, niko nije doživotni ugovor potpisao. Sa Jelenom onaj momenat ne bih kao sukob okarakterisala, mogu da razumijem zbog čega je protumačeno tako. Jelena kroz težak period prolazi, ono što je jedina odgovorna stvar je da se ima razumijevanja. U tom trenutku je reagovala kad se osjećala loše, razumijem to, rekla je Sneža za magazin Svet.rs

Sneža je rekla kako je Jelena godište njene kćerke i da i ona Jelenu tako posmatra, na komemoraciju je došla pošto se sa Divnom poznavala i družila 30 godina. S tim što se zadnjih desetak godine više čule telefonom nego družile jer nisu imale vremena.

Categories: Najnovije

Leave A Reply