Očigledna činjenica da Nina Janković i Tamara Dragičević dijele porodičnu vezu toliko je poznata da su je, čini se, svjesne čak i ptičice koje sede na obližnjoj grani drveta. Nina se prije osam godina udala za brata Tamare, koji je slučajno potomak njihove tetke Mateje Dičić. Od tada, Nina ima dvoje dece – ćerku Ivanku i sina Vukašina.

Dok je u okvirima crkve Svetog Marka svom partneru dala životnu izjavu, otkrila je da zadivljujuća Dragičevićeva Šapčanka više nije samo najbolja prijateljica, već je postala i njen voljeni supružnik. Isti taj trenutak obilježio je i zet Nine Janković, Miša Dragičević, talentovani glumac čije su igre naišle samo na pozitivne kritike, brakom se vezao za porodicu.Nina i Miša planirali su saradnju na projektu, ali zbog insistiranja dramskog umetnika do njihovog partnerstva nije došlo.

Tokom snimanja određenog scenarija pojavila se scena koja je pozivala djever i snaje da se upuste u vruće intimne scene. Međutim, Nina, koja je bila uključena u produkciju, smatrala je da to u tom trenutku nije prikladno. Kasnije je ispričala kako se nosila sa situacijom.

Mišin debi u filmu “Čizmari” označio je početak njene glumačke karijere. Prikazivanje intimnih scena često može izazvati neočekivane reakcije publike. Da ne bih ugrozio izvedbu i učinio iskustvo neprijatnim za glumca, odlučio sam se protiv toga. Uprkos tome što sam bio moj zet, nisam želeo da ga dovedem u neprijatnu situaciju tokom njegove prve velike uloge. Osim toga, nije se činilo potrebnim za radnju i nije bilo uključeno u scenario. Nakon razgovora sa suprugom Matijom, oboje smo se složili da je najbolje izostaviti scenu. Ova odluka je podijeljena u intervjuu za Sceniranja.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here