Danas vam donosimo jednu jak ozanimljivu temu, koja će zasigurno najviše da interesuje sve žene. Polako se bliži vrijeme godišnjih odmora i svi žele da dotjeraju svoju liniju do krajnjih granica izdržljivosti. Međutim svi zaboravljaju faktor da se ništa ne može preko noći i da jednostavno taj proces pravilne ishrane treba da traje preko par godina, a ne 2 mjeseca, primjera radi.Mnogi spas traže u raznim dijetama po internet portalima i društvenim mrežama, a svi naslovi su tipa smršajte 10 kilograma za 10 dana. Da li je to realna opcija, i da li je uopšte moguća? Samo malo sjedite i zapitajte se šta treba uraditi da se smrša 1 kilogram za jedan dan? To je nemoguća misija, zato ne dozvolite sebi da vas lažu, i da na taj način ugrožavate svoje zdrabvlje.

Danas vam donosimo priču o jednom influenseru koji se zove “stomaklija”, i koji je puno realniji. On je naime za samo 6 mjeseci smršao punih 45 kilograma. Puno realnija i iskrenija opcija, jer je on ako uzmete papir i olovku mršao 240 grama na dnevnom nivou što je puno realnija opcija.Glavni faktor njegovog uspjeha je psiha, da, dobro ste čuli. Dosta osoba u procesu dijete, padne pod pritiskom, i proba neki slatkiš, vrati se masnoj đank hrani, poznati hamburgeri i ćevapi.

Treba biti istrajan, i svakako koristiti sve ono što vam majka priroda daje. Znači, ishrana puna vlakana, voće i povrće u sirovoj varijanti, što manje ugljikohidrata i svakako preskakanje večere. Poslije 19 sati, ovaj čovjek nije uopšte večerao, a svoj obrok mjenjao je za jednu jabuku. 

Preporuke