U današnjem članku ćemo da vam donesemo nekoliko korisnih savjeta koji će vam, vjerujemo, biti od pomoći.

Mi jednostavno današnje jedno domaćinstvo ne bismo mogli zamisliti bez raznih uređaja kao što su mikrovalna, mašina za veš, mašina za suđe, blender, toster i usisivač, pa vejrovatno ne možemo da zanmislimo kako je to starijoj generaciji, naprimjer našim bakama bilo ranije kada nisu imali sve ove stvari.

Kada je u pitanju usisivač vejrujemo kako je on mnogima olakšao stvari, ali moramo jednu stvar da priznamo a to je da niko od nas ne voli da ga koristi.

Naime, isto tako svako od nas je primjetio jednu stvar kod usisivača i to naročito onih koji su malo stariji, a to jer da uprkos tome što rade savršeno, poslije nekog vremena dok radi se osjeti i neki neprijatni miris.

Mi u većini slčučajeva ne možemo da otkrijemo odakle taj miris dolazi, a naročito što ne znamo kako se toga riješiti.

Naime, riješenje je vrlo jednostavno. Potrebno je samo da narednog puta usisate nekoliko kašika praška, tačnije do dvije kašike praška za veš i narednog puta biste trebali osjetiti kako miriše na svježi oprani veš.

Isto tako možete da nakapate nekoliko kapi eteričnog ulja u vrećicu, a isto možete da postignete ukoliko usisate klinčić.

Međutim, šta je za razloga zašto on smrdi.

Vrermenemo se u usisvaču mogu anstanjitze grinje i mnoge bakterije, a upravo ti mikroorganizmi mogu biti uzrok neprijatnog mirisa.

Istot kao može da bude to da vam je filter previše prljav pa biste ga trebali samo očistiti.

Gljivice isto tako mogu biti problem a one nastaju tako što se usisali nešto mokro, a isto razlog može da bude i pokvaren motor.

Vaš komentar?

Preporuke