Posljednjih dana se naveliko raspreda o Darku Laziću koji je napokon zog svoga zdravlja odlučio krenuti na rigoroznu dijetu, no prije toga imao je jako komplikovanu operaciju želudca. Tako je u roku od 15 dana, popularni folklor drastično je promijenio svoj fizički izgled. Niko ne vjeruje da su rezultati njegove dijete tako evidentni. 
Kako mu u početku nisu davale efekta određene dijete, a i njegova nedisciplina je uzrokovala da se ne pomjera s mjesta, Darko Lazić odlučio je da operiše svoj želudac, nakon čega je u rekordnom roku izgubio čak 20 kilograma!

On je prije dvije večeri u emisiji Ami Dži šou priznao da su novinski napisie istiniti, a zatim priznao da se njegova dijeta posebo primjeti, kada je pristupio samom činu operacije želudca.

Smanjio sam želudac. To znači da ne jedem ništa, doslovno ništa! Prvih 15 dana samo sam jeo juhu iz vrećice, rezance, i to procjeđenu. Totalni haos od jelovnika, ali opet, sada su vidljivi moji rezultati rada, super se osjećam.

Darko je svoje najranije djetinjstvo proveo u Brestacu s majkom Brankom, ocem Milanom, mlađim bratom Draganom, bakom Milkom i djedom Živkom. Osam godina živjeli su u Nizozemskoj, gdje je završio osnovnu školu, nakon čega su se vratili u rodni grad u Srbiji.

Darko Lazić je u braku s Anom Sević bio punih šest godina, a u braku je dobio i kćerku Lorenu, koja ima pet godina. Ipak, razveli su se prošle godine i mnogi su ostali zatečeni. Darko Lazić u međuvremenu je zaručio Marinu Gagić, s kojom je dobio i prvog sina Alekseja.

 

Preporuke