Slušao tri sata kako mu drugi obrađuje ženu: "Vrištala je od užitka, ali jedna me stvar totalno uništila" - Lifesytledom

Slušao tri sata kako mu drugi obrađuje ženu: “Vrištala je od užitka, ali jedna me stvar totalno uništila”

“Došli su kod nas, a ja sam njegovu ženu odveo u sobu na spratu.”

Mladića uvijek muči veličina njegovog alata, zbog čega ima komplekse. Nakon što godinu dana nije uspio napraviti ženi dijete, pristao je na njezinu ideju o grupnom seksu. Nazvali su njegovog prijatelja i ženu i te su noći zamijenili partnere. Jedno mu smeta pa se obraća kolumnistici “Sun-a” Deidri Sanders, kojoj je prepričavao detalje te avanture. Hoće li jedna greška zauvijek promijeniti njegov život?

“Draga Deidre, moja je žena imala dugi i glasni seks s mojim prijateljem dok smo njegova dama i ja slušali vani. Trajalo je više od tri sata, duže nego što sam ja ikad mogao. Zbog toga se osjećam manje muško. Imam 26, a supruga 25. Dvije smo godine u braku i zadnjih godinu dana pokušavamo začeti dijete. Pitam se leži li problem u veličini moje muškosti. Moja supruga je predložila da mi je dosadno s njom u krevetu, pa sam pristao na grupni da nadoknadi moj nedostatak centimetara.

Predložila je da moj prijatelj i njegova supruga budu sjajan par za nas. Oboje su 24. Rekla je da bi bilo najbolje ovo podijeliti s prijateljima. Nisam bio pretjerano oduševljen idejom, ali održao sam svoje obećanje. Došli su k nama, a ja sam njegovu ženu odveo u zasebnu sobu na spratu. Seksali smo se sat vremena, ali siguran sam da je nisam zadovoljio kao njen muž.”

Loading..

Categories: Savjeti

Leave A Reply