Svjedoci smo da se u posljednje vrijeme psihičko stanje ljudi pogršava i sve je izraženija njihova labilnost. Svakoga dana čujemo za masu događaja koji nas šokiraju i iznenađuju iz više razloga. Oduvijek s čudna i bizarna ponašanja bila prisutna , ali su sada daleko izraženija ,a zahvaljujući društveim mrežama svi sve znaju ,svuda i nemgouće je bilo šta sakriti ili zataškati.

Takav je i ovaj slučaj koji je šokirao cijelu Srbiju i region. Naime desila se nesvakidašnja situacija , da je kćerka usmrtila majku i pokušala je to zataškati. Ovakvo monstruozno ubistvo sabo da ko pamti, sugrađani u u nevjerici. Naime kćerka D.M.(27 se posvađala na očigled komšija sa svojom majkom D.M.(58) i nakon te svađe njenoj se majci gubi svaki trag. I teško da bi se išta otkrilo da njen nestanak nije prijavila druga kćerka , koja stanuje inače u LOznici , a sa majkom se nije uspjela čuti cijela dva mjeseca,a kamoli vdjeti , pa je iz tog razloga tražila pomoć policije.

 

Međutim policija je obavila istragu i nisu usjeli doći ni do kakvih vrijednih podataka,pa su nastavil tragati trag ih je doveo d o njenog tijela koje je bilo skriveno u šahtu u dvorištu porodične kuće. Nakon toga u počeli ispitivati i sve osumnjičene među kojima je bila i njena kćerka , da stvar bude bizarnija. Policija ju je uhapsila i privela u stanicu , ali još uvijek nije poznato da li je ona priznala ubistvo ili će se slučaj odugovlačiti na sudu.