Lepa Lukić, poznata srpska folk pevačica, ima životnu priču koja je privukla pažnju mnogih. Uprkos snažnoj želji da postane majka, taj san nije uspela da ostvari i utehu je našla u lutki Milici. Lukić se više puta udavala, a na njenu zavisnost od kockanja uticao je jedan od njenih bivših muževa. Iako joj je pričanje o tom periodu u životu teško, Lukić nije bežala da iznese neke detalje, a javnost je odgovorila sa empatijom i porukama podrške.

Lepava Mušović, poznatija kao Lepa Lukić, rođena je 1940. godine u selu Miločaj kod Kraljeva. Nažalost, njen otac je preminuo u saobraćajnoj nesreći kada je ona imala samo dvije i po godine. Njena majka je živela dug život, ali je preminula 2007. godine, dok joj je stariji brat umro 2006. godine. Uprkos ovim nedaćama, Lukić je bila odlučna da uspe i na kraju je otišla u Beograd da ostvari svoje snove. To je označilo početak njene slavne umjetničke karijere, koja joj je donijela nacionalno priznanje širom bivše Jugoslavije. Slobodno se može reći da je Lepa Lukić poznato ime na ovim prostorima.

Lepa, koja je ranije neke aspekte svog života držala u tajnosti i izbegavala medije, dospela je na naslovne strane tokom svog gostovanja u emisiji “Premijera – Vikend specijal” zbog svog otvorenog razgovora sa novinarima. Iako je imala razloga da čuva tajnu, otvoreno je govorila o svom privatnom životu. Međutim, njeno nedavno javno pojavljivanje u emisiji “Vikend specijal” nakon dužeg odsustva za mnoge je bilo iznenađenje. Tokom emisije obaveštena je o smrti njenog bliskog prijatelja.

Lana Toković, poznata rok pjevačica, preminula je nedavno od kombinacije sepse i COVID-19. Imala je istoriju zdravstvenih problema i nažalost pretrpjela je teške posljedice koje su dovele do toga da je pala u nesvijest u automobilu i nikada se nije osvijestila. Pre prerane smrti, Lana je gostovala u rijalitiju „Dvor“ i čak je gostovala sa Lepom Lukić. To je vest o njenoj smrti učinilo još šokantnijom, a Lepa je bila potpuno zatečena. Lukićeva je izrazila iznenađenje i šok nakon vijesti. Ona je dotičnu osobu poznavala kao ljubaznu i divnu osobu tokom zajedničkog boravka u “Dvoru”, a nije imala nikakvih saznanja o situaciji. Lukić je izrazila i zabrinutost za zdravlje Vesne Zmijanac, navodeći da ju je to jako pogodilo. Lukić je nakon vijesti pokušala doći do Zmijanca, ali nije uspjela da dobije njene kontakt podatke. Ona je izrazila namjeru da kontaktira Zmijanca što je prije moguće.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here