Treba reći da je među četvoro dece poznatog glumca ćerka Aleksandra Berčea najveći uzrok medijskog izveštavanja njegove porodice. Najveći razlog dala je još 2009. godine, kada je dospela na naslovnice tabloida zahvaljujući venčanju sa reperom Sky Viklerom. U to vreme dvadesetogodišnja ćerka Aleksandra Berčeka zaljubila se u pop muzičara Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Skaj Vikler. Vjenčali su se ubrzo nakon upoznavanja, a Aleksandar Berček se nije pojavio na ćerkinom vjenčanju, iskazujući svoje mišljenje o kćerkinoj odluci.

” Mina je nešto najlepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg venčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele” ‒ govorio je muzičar o braku kojem nije poklonio svoju naklonost.

 

Ćerka Aleksandra Berčeka se nekoliko meseci kasnije razvela od Miljenovića i otišla u ilegalu. 2020. godine Sky Vikler postaje član benda “Monx” koji je osnovao Željko Mitrović. Sa glumicom Anilom Stamenković, koja je uzela neobično ime Strela, ima ćerku, a ljubav je konačno pronašao u naručju Nastasije Bodiroge i sreće.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here