Čitava dva dana na Dedinju i Titelu je velika proslava u čast Krstana koji je konačno stigao. Porodica Ražnatović presrećna je, a Ceca Ražnatović je bila veoma simpatična kada je rekla da će, ako uskoro dobije unuku, komotno bankrotirati, i da neće štedjeti novca da unuku dočeka kao malu caricu. Šansa još ima, tu su svakako Veljko i Bogdana, koji su već ranije rekli da žele veliku porodicu, a imamo i Anastasiju koja tek treba da se uda i Ceci podari još jedno unuče.

Verujemo da biste, ako pratite Cecine TikTok i Instagram naloge, vidjeli veliku žurku na kojoj je Veljko sigurno bio najsrećniji, a pocepao je košulju tokom pjesme Dže Ramadanovskog “Rađaj sinove”. Počastio je pjevačicu sa par stotina evra. Čak se i Ceca dočepala mikrofona, a slavlje je potrajalo do duboko u noć.

Među poznatim pjevačima koji su bili na žurci bio je i popularni Sloba Radovanović, koji je čak ostao da pjeva do 4 sata ujutru. Radanovićev osebujan vokal oduševio je goste, koji su ga nestrpljivo obasipali računima. Slobinu dojavu pokupila je supruga koja je sve vrijeme bila uz njega, a i Jelena je nedavno postala majka, jer su prije mjesec dana dobili prvog sina. Čak se i baka Ceca u jednom trenutku veselo popela na stolicu pored koje su stajali Veljko i Mirko Šijan i zapjevala neke od svojih omiljenih pjesama.

Veljkova sestra Anastasija Ražnatović ne može da učestvuje na proslavi jer se trenutno nalazi u Španiji i čeka papire i državljanstvo kako bi se udala za Nemanju. “Krstan će imati bezuslovnu ljubav, a Anastasija jedva čeka da ga vidi. Anastasija je veoma tužna što ne može da bude sa nama. On čeka dokumenta i ne može da napusti zemlju.” rekla je Ceca prije dvije noći okupljenim novinarima i gostima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here