Jovana Jeremić je jedna zvijezda Srpske javne scene u usponu , to je žena koja ruši granice i stereotipe i uprkos svima i svemu radi po svom. Ona je voditeljka jutarnjeg programa na Happy televiziji , gdje gostuju brojne poznate ličnosti. A ona kao žena voditelj je jedina i prava konkurencija Jovai Joksimović , a prava je slučajnost da nose i ista imena.

 

Jovana je uz sebe vezala hesteg na drustvenim mrežama koji glasi , mala koja čini čuda , ona jednostavno na taj način daje do nanja da je svjesna svojih sposobnosti , svoje snage i mogućnosti da mnešto i promijeni . ONa u svojim emsiijama pokreće mnoge kontroverzne teme i bocka tamo gdje drugi ne smiju , zahvaljujući njoj na povrsinu si isplivale brojne do sada skrivene stvari i teme , a vjerujemo da će toga biti još. Ona ne krje ni svoj privatni život pa sa svojim fanovima dijeli sve. Tako je ovih dana podijelila jednu veoma emotivnu poruku bivšem predsjedniku , Slobodanu Miloševiću.NAime pre nekoliko dana je bila godišnjica njegove smrti , pa je ona odlučila da mu posveti jedan poprilično veliki citat.

 

 

Ta poruka je odrazila njene nadublje emocije vezane za njega , i njen preiod odrastanja uz njega i sve što je asocra na to vrijeme. Njena je poruka bila veoma emotivna i dirnula je mnoge građane Srbije i natjerala na suze. Drugi je mozda i nisu svesrdno pdoržali , jer ona zaista ne ostavlja nikoga ravnodušnim , tako da ljudi ili je vole i kuju u zvijezde ili je ne vole , ali ravnodušan kada se pomene Jovana Jeremić ne ostaje niko. A vjerujemo da je upravo to i njen cilj , da izazove neku akciju i emociju. Ponekad se zapitamo da li su njeni postupci smišljeni ili nenamjerni , jer budu zuzetno kontradiktorni.