Luna Đogani odlučila se nakon Zadruge vlastitom poslu posvetiti pa je butik otvorila. Ipak, ono što je mnogima privuklo pozornost, jeste njen i Anabelin stajling.

Ona je uzvratila samo uz kratak osmijeh na to što je javno ponizio bivši dečko Sloba Radanović za vrijeme televizijskog prijenosa uživo, a više o tome u nastavku čitajte.

Blogerka i pjevačica na otvaranju butika su se pojavile u kratkim kombinezonima, skoro identičnim, samo različitih boja.

Mnoge je iznenadilo ovo Anabelino izdanje, budući da je veoma kratak šorc i da joj je cijele noge otkrio.

Luni su podršku pružili Andrej Atijas, te Gagi Đogani.

Dok je Anabela svoju nasljednicu podržala, SLoba Radanović je izostao sa otvaranja butika, koji je za medije izjavio da neće doći zbog obaveza.

Inače, za vrijeme svog gostovanja u emisiji pod nazivom Rada sam, pjevač je priznanjem o ljubavi mnoge iznenadio, te pritom sve razočarao koji su navijali za njegovu vezu s Lunom Đogani.

Kad su ga pitali ko mu je bio najveća ljubav u životu, odgovorio je nakon kratke pauze ‘Kristina’ i potom dodao:

-To s Kristinom je mnogo ozbiljnije bilo.

To je voditeljicu Radu Radenović navelo da mu provokativno pitanje postavi: Kako to da sa ‘manje ozbiljnim’ prevariš to’ ozbiljno’?

-Ne znam. Mislio sam tad da treba tako. Možda sam se nadao tada da ću pronaći nešto što nisam imao ovamo – priznao je on skrušeno.

Kija je na to odgovorila:

-Znam, pratila sam tu emisiju i čula sam šta je izjavio. Naravno da sam mu jedina ljubav, pa oženio je mene. Naravno da je i on meni najveća ljubav. Posve je to logično. Glupo bi bilo da mu je najveća ljubav ljubavnica. Najveća smo ljubav jedno drugom, zasad je tako, ali budući da se razvodimo nadam se da će svako svoju sreću pronaći i neku veću ljubav od ove imati – rekla je ona.

Preporuke
Loading..