Sloba i Luna sreli su se poslije dužeg vremena na Adi Ciganliji, nakon burnog prekida

Luna Đogani i Slobodan Radanović imali su u Zadruzi turbulentnu vezu, a mada su govorili u više navrata da će unatoč svemu opstati njihova ljubav, ljubavna priča je nakon kraja rijalitija krah doživjela, a njih dvoje nisu čak ni u dobrim odnosima ostali.

Sve do nedavno Luna je u Grčkoj bila na ljetovanju, dok je Sloba redovno išao na nastupe i punio klubove, a poslije gotovo mjesec dana koliko ima da su pod istim krovom boravili, njih dvoje su se u Beogradu sreli!

Radanović i Đoganijeva su odvojeno stigli…

A nakon što su se sreli, Sloba je prišao Luni i poljubio je u obraz. Ali, to nije bilo sve zato što se očito činilo samo naizgled da su zadržali dobre odnose.

Šta je uradila Luna kad se na zabavi HIT Informera pozdravila na Adi Ciganliji, pogledajte na video snimku.

Inače, Luna je ovih dana na meti kritika zato što je navodno iskopirala kolekciju koju je ona pustila u prodaju. Đoganijeva se i oglasila povodom toga, te izjavila da ona ništa nije iskopirala.

-Demantujem to, zato što sam ja crtala to i prije nego sam u rijaliti ušla, zajedno smo mama i ja crtale. Žao mi je što nisam mogla ispratiti prvu kolekciju zato što sam u rijalitiju bila, ali uveliko se već sada druga kolekcija sprema i otvaranju butika ću se baš posvetiti zato što mi je to oduvijek bila želja – ispričala je ona.

-Puno mi mama pomaže i ovom prvom kolekcijom me jako obradovala. Ništa nismo ukrale, iskopirale… ali ne mogu ja danas toplu vodu izmisliti. Kreiram što nosim i sama i to se dopada djevojkama, zaključila je ona.

Preporuke
Loading..