Nakon strašnog emotivnog brodoloma sunce mu je ipak zasijalo. Mladi pevač Stefan Petrović Kosmajac, koji je postao poznat kroz učešće u “Zvezdama Granda”, doživio je značajnu transformaciju svog izgleda. Nakon emotivnih poteškoća s iskusnijom kolegicom, ponovno je zaljubljen i sretan. Stefan je nedavno otkrio da je zaprosio svoju djevojku nakon relativno kratkog perioda veze. U pesmi sam izjavio da se neću ženiti, ali tada to nije bilo u planu. Nisam ni razmišljao o vezi, a kamoli o braku. Međutim, nedavno sam upoznao devojku koja mi se potpuno uklapa i koja je isto toliko mlada kao i ja.

Imamo sjajan odnos, ozbiljan je, a videćemo kako će se stvari dalje razvijati – objasnio je, pa nastavio: – Poznati ste po tome da me znate u neozbiljnim situacijama, ali sada sam počeo da ozbiljnije pristupam svom životu i ljudima oko sebe. Kosmajac je otkrio da je ponovno dobio na težini, čak deset kilograma, a zasluga za to, kako tvrdi, ide njegovoj verenici. Nedavno sam dobio deset kilograma viška, uživao sam u raznim ukusnim stvarima koje sam dugo želeo da pojedem. Najteže mi je bilo da se odreknem slatkiša, a sada mi verenica često priprema takve poslastice, što je doprinelo mom dobijanju na težini. Imao sam veoma strog režim ishrane, ljudi su mislili da nije normalno, ali s vremena na vreme dozvoljavam sebi malo opuštanja – izjavio je Kosmajac.

Podsetimo, Stefan je ranije bio veren sa osamnaest godina starijom koleginicom Dušicom Ikonić. Nakon turbulentne veze i burnog raskida, odlučio je da promeni svoj život iz korena. Pevač je ostavio sve loše navike i uspeo da smrša čak četrdeset osam kilograma. Nedavno je objavio singl “Neću da se ženim” koji ima autobiografske elemente. Međutim, od trenutka kada je upoznao pravu ljubav, sve se preokrenulo preko noći. Sada uživa u ljubavi i priznaje da se oseća kao da je na sedmom nebu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here