Povodom cijelog slučaja Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića oglasila se i starleta Atina FErari koja je svojevremeno hila u vezi sa tada oženjenim Branislavom Lečićem , iako ta romanssa neslavno završila njih dvoje su bili i ostali u dobrim odnosima , i ona je jedna od žena koje brane Lečića. Kada uzmemo u obzir ko je ona i čime se bavi ne možemo da se ne zapitamo koliko je to vjerodostojno , ali prema njenim riječima Branislav je prefin čovjek i ne bi nikome naudio , te da je veća vjerovatnoća da je silovala ona njega nego on nju.

Podjsetimo se ovih dana javnost Srbije potresa novi skandal  Danijela Štajnfeld mlada glumica porijeklom iz Srbije , sa Američkom adesom , je optužila branislava Lečića za silovanje , koje se prema njenim navodima desilo 2012 godine. Ona je naime otišla u ameriku navodno uoravo zbog toga da pobjegne od tobožnjeg silovatelja. Ona u dokumentarcu ni u jednom trenu nije ničime odavala da se radi o Branislavu Lečiću , samo je naglašavala da se radi o bitnoj i uticajnoj osobi u Srbiji , koja e bavi glumom , biznisom i politikom , sve u svemu taj opis odgovara opisu Lečića.

Alo se odmah postavlja pitanje zašto tek sada , zašto ne ranije i kako će dokazati da se to zaista desilo. Naime ona tvrdi da posjeduje snimak telefonskog razgovora u kome se jasno čuje njegovo priznanje , dok Lečić sa druge strane tvrdi da je to montirana gnjusna laž , kojoj je jedini cilj da njega degradira , te da je snimak nastao tokom probe za jedan pozorišni komad. Kome vjerovati , ostaje vrijem da pokaže. Pravda je spora , ali je ima , i bazira se na dokazima koje čekamo.