U prvih nekoliko epizoda poznate emisije Sanje Stanković trener je tražio da doda loptu bivšoj zadrugarki u pokušaju da zadrži ravnotežu, ali se ona okliznula i sve je krenulo po zlu. Sanja Stanković se, zbog stomačne tegobe, uključila u jutarnji program TV “Crvena” kao TV voditeljka, čime je još jednom pokazala svoju posvećenost i posvećenost poslu, iako se nije osećala dobro.

 

U elegantnoj crvenoj haljini sa dubokim prorezom i visokim potpeticama izgledala je zdravo i živahno, ali se kasnije otkrilo da boluje od bolesti, što je bez sumnje doprinijelo tragičnom kraju koji je uslijedio. Sanjin gost bio je lični trener koji je bivšoj zadrugarki pokušao demonstrirati određene vježbe, zatim je želio da ponovi njegove korake, ali nije uspjela i kamera je uspjela snimiti njen pad, nakon čega je video pojavio se na društvenim mrežama mreže uskoro.

 

 

Posebno je zanimljivo što se Stankovićeva izjašnjava kao biseksualac i nije poznato puno detalja iz njenog života, međutim ono što se navodi u njenoj biografiji jeste da je rođena  8. avgusta 1993. godine u gradu Boru. Tokom 2012. preselila se u Beograd i od tada tamo živi. Sanjino sudjelovanje u reality showu zapaženo je njenim druženjem s Jovanom Tomić Matorom i to je ujedno prva otvorena homoseksualna veza na našim prostorima, a Sanja je jednom prilikom odlučila podjeliti tu informaciju sa svojim gledateljima. Navoi da je s  Matorom bila u romantičnoj vezi otprilike 2,5 godine, nakon čega su se razišli ali su se ipak, u nastavku Zadruge pomirili i zadržali blizak odnos.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here